Nejen erotická Seznamka + Flirt SMS Chat + Erotická SMS hra + Jednoduché WAP hry Nepřihlášen

Seznamka - Odpověď na inzerát číslo 41714

Parta, Flirt nebo sex - Flirt, Liberecký, věk nezadán, Znamení nezadáno
23.06.2012 19:49: Pořádáme seznamovací pobyty pro nezadané, kteří chtějí aktivně prožít volný čas a mít možnost se seznámit s potenciálními protějšky nebo novými přáteli. Vydejte se do příjemného prostředí, kde je pro vás připraven zajímavý program i dostatek volného času pro neorganizované aktivity s novými přáteli. Možná, že si právě u nás porozumíte s někým, kdo by mohl splňovat vaše představy o budoucím partnerovi. Penzion U Elišky nabízí příjemné ubytování ve dvou až třílůžkových pokojích (účastníci/ce jsou v případě nutnosti ubytováni s dalším účastníkem/cí, a to stejného pohlaví), chutnou a kvalitní stravu (polopenze, plná penze), prostorný společenský sál pro organizované aktivity i volnou zábavu a příjemné posezení u sklenky vína či piva a něčeho dobrého na zub z našeho baru. Samozřejmě krásnou přírodu Jizerských hor si můžete prožít na vlastní kůži. Neváhejte nás kontaktovat a zajistit si volné místo na Víkendu pro nezadané. Další pobyt se uskuteční 5.-7.10.2012 při zájmu volejte 7771

Odpovědět prostřednictvím SMS

Na tento inzerát nelze odpovědět pomocí SMS, protože inzerent nezadal nebo neověřil své telefonní číslo.

Odpovědět prostřednictvím těchto stránek

Na inzerát můžeš rovněž odpovědět prostřednictvím těchto WWW stránek. Odpověď může být dlouhá až 250 znaků a je zcela zdarma.
Protože však inzerent uvidí tvou odpověď, až když se příště přihlásí do seznamky, není zaručeno, kdy a zda vůbec inzerent dvou odpověď obdrží.

Před zasláním odpovědi se musiš přihlásit. Nemáš-li dosud vytvořen svůj účet, musíš se zaregistrovat.

Reklama